הרצאות וסדנאות בריאות והתפתחות אישית לארגונים, חברות ולקבוצות:

המודעות לחיים בריאים, אותנטים ומספקים בקרב ציבור הקהל הרחב הולכת וגדלה. בהתאם, יותר ויותר חברות מבינות שהשקעה בבריאות העובדים הינה השקעה עתידית בחברה. להלן מגוון ההרצאות והסדנאות בנושא בריאות והתפתחות אישית שאני מעבירה במוסדות וארגונים שונים במטרה להעביר את הידע החשוב שרכשתי הלאה על מנת לתת לאנשים את האפשרות למצות את הפוטנציאל החיובי העליון שקיים בתוכם.

הרצאות בנושאים:

1. קשר גוף נפש

הבנת הקשר בין הגוף לנפש

עקרונות הריפוי הרגשי כחלק בלתי נפרד מהריפוי הפיזי

תרגילים וטיפים לריפוי האדם השלם כישות שמורכבת מגוף, רגש ורוח.

2. סטרס

מהו סטרס?

איך פועל מנגנון הסטרס בגוף שלנו ואילו השפעות יש לו?

כיצד נכון להתייחס לסטרס בעידן הנוכחי על מנת לעודד חיים בריאים, אותנטים ומספקים

מיינדפולנס ככלי להפחתת סטרס בחיים שלנו

טיפים מעשיים מעולם התזונה:

מהי התזונה המומלצת להפחתת השפעת הסטרס.

שתיית חליטה שמפחיתה סטרס.

3.צעדים ראשונים בדרך לתזונה נכונה

מה תפקידו של המזון?

הבעייתיות בתזונה המערבית

התנהגות האכילה שלנו

עקרונות התזונה הנבונה.

קשיבות בתזונה והחשיבות שלה.

טיפים והמלצות

4. דימוי גוף ואכילת יתר

מהו גוף?

מה תפקידו ?

מערכת היחסים עם הגוף שלנו

מה גורם לנו להשמין?

כיצד ניתן לשמור על משקל תקין לאורך זמן.

טיפים וכלים מעשיים לחיבור לגוף ולהקשבה לגוף

5. תזונת ילדים-

שאלת השאלות:

כיצד אפשר לגייס את הילדים ולזכות בשיתוף הפעולה שלהם

באתגר של אכילה נכונה ומזינה בעידן השפע שבו אנו נמצאים?

תכל’ס: סיפורי מקרים ודוגמאות

טיפים מעשיים וכלים לתזונה מיטיבית לילדים ולזכייה בשיתוף הפעולה שלהם

6. הכן גופך לחורף –

כיצד פועלת מערכת החיסון?

מה מחליש את מערכת החיסון?

למה חשוב לטפל ברובד הרגשי לצורך חיזוק מערכת החיסון?

מה כדאי לאכול כדי לחזק את מערכת החיסון?

צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסון,

טעימות- חליטות לחורף.

צרו קשר

דברו איתי

להזמנת הרצאה למשרד, לחברים או לכנס השאירו פרטים ואחזור אליכם

סדנא לתזונה נכונה – כלים ועקרונות

עבודה במסגרת קבוצתית

לכל אדם צרכים שונים, הרגלים שונים ותשוקות שונות. אך יחד עם זאת, אנחנו חיים בקהילה, אחד עם השני ונוהגים לחוות חוויות ביחד, הן כמשפחה והן כחברים לחיים. על כן, לעתים נוח ונעים יותר לבצע שינויים במסגרת קבוצתית. המסגרת הקבוצתית מאפשרת לעבור דרך נפלאה ביחד ומהווה מסגרת של תמיכה בה ניתן לשתף אחד את השני בחוויות, בקשיים ובהצלחות.

תכנים עיקריים בהם נדון

תפקיד המזון בחיים שלנו
התנהגות האכילה שלנו
אכילה קשובה כאבן דרך לאכילה מזינה
דימוי גוף הינו חלק בלתי נפרד מהדרך לתזונה מזינה ומאוזנת
ידע מעשי בתזונה: סוגי חלבונים, סוגי פחמימות וסוגי שומנים
הכרת מזונות חדשים – סיור בחנויות הטבע
הכרת מזונות על – מזונות בריאים במיוחד
ירקות ירוקים – היתרונות שבירקות הירוקים
בישול בריא וקל – טכניקות, חומרים והדגמות
חשיפה לטיפולים שונים לתמיכה בגוף נפש

 

מטרות התכנית

להתיידד ולאהוב את הגוף שלנו
להגביר את האנרגיה, החיוניות וצלילות המחשבה.
פיתוח אכילה מודעת והפחתת התשוקות למזון.
שיפור הביטחון העצמי
הצבת והגשמת יעדים ומטרות.

 

התוכנית כוללת

8 מפגשים – פעם בשבוע – 2 שעות כל מפגש

סיור בחנות טבע

הדגמות בישול

שיחות, ושיתוף מתכונים

 

עדי גולדנברג מעבירה גם סדנאות בנושאים הבאים:

  • סדנא לריפוי האדם השלם – גוף ונפש
  • סדנא לניקוי רעלים מהגוף
  • סדנאות בישול בריא
  • סדנא להרזיה נכונה
דילוג לתוכן