פשטידת כרישה, טופו ותרד – קלה וטעימה!
מרכיבים:
1 חבילת טופו (מסויה לא מהונדסת)
צרור עלי תרד טריים נקיים ושטופים
2 כרישות – חתוכות לחצאי עיגולים
3 כפות טחינה גולמית
8 כפות שיבולת שועל (קוואקר גס)
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מאדים במחבת את הכרישה והתרד עד לריכוך
מרסקים את הטופו בבלנדר עד שנהייה למחית
מוסיפים את הכרישה והתרד לטופו ומערבבים.
מוסיפים גם את הטחינה והשיבולת שועל ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל.
מכניסים את התערובת לתבנית ומחממים כ- 45 דקות בחום של 180 מעלות.
בתיאבון ובאהבה!
מעדי