פרפה פטל ודובדבן

מצרכים:

 

לתחתית:

1 כוס אגוזי קשיו

1 כפית תמצית וניל טבעית

1 כף דבש טבעי

רבע כוס מים

לפרפה:

2 כוסות פטל/דובדבן טרי

3/4 כוס סירופ אגבה

 

אופן ההכנה:

לתחתית: במעבד מזון יש לטחון את כל המצרכים עד לקבלת מרקם סמיך. להעביר לגביעים ולהקפיא למשך 20 דקות.

לפרפה: במעבד מזון לערבב את כל המצרכים עד לקבלת  מרקם סמיך. ליצוק על תחתית קרם הקשיו ולהקפיא שוב למשך 20 דקות.

 

מלאו פרטים ותקבלו אליכם למייל במתנה את 10 מזונות הבוקר להתחדשות וריפוי :

מזונות בוקר
דילוג לתוכן