מצרכים:
2כוסות קינואה מבושלת
2 חתיכות של פילה סלמון צלויות או 2 חזה עוף צלויים – פרוסים לחתיכות דקות
צרור פטרוזיליה קצוצה
3 צנונים פרוסים דק
2 מלפפונים ירוקים חתוכים דק לחצאי עיגול
צרור עלי רוקט
רבע כוס בצל ירוק, חתוך לחתיכות קטנות
2 כפות מיץ לימון טרי
רבע כוס שמן זית
1 כפית מלח ים אטלנטי
הכנה:
יש לאדות את חזות העוף או את הפילה סלמון במשך כמה דקות – 6-10 דקות – לחתוך לחתיכות.
לערבב את כל המרכיבים פרט לעוף ולסלמון בקערה.
לתבל לפי הטעם.
לשים מעל סלט הקינואה את חתיכות פילה הסלמון וחתיכות חזה העוף.