סלט סלק, אגוזי פקאן ופטרוזיליה

סלט סלק, אגוזי פקאן ופטרוזיליה

למה סלק?

הברזל שבסלק נספג  טוב יחסית לברזל שמצוי בירקות אחרים/

הסלק עשירבמינרלים שאינם נהרסים בבישול

מלא בקארוטנים (הצבע הסגול) שהוא נוגד חימצון חזק ומגן עלינו מסרטן.

מחזק ומצוין לחולשה כללית ותשישות.

ובנוסף….עשיר בכולין שמחזק את הכבד וממיס שומנים.

 

חומרים:

2 סלקים

חופן אגוזי פקאן

צרור פטרוזיליה או כוסברה לאוהבי הכוסברה

2 בצלים ירוקים (החלק הירוק) – חתוכים לפרוסות של 1 ס”מ

2 שיני שום כתושות

3כפות שמן זית

כף דבש

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

לאפות את שני הסלקים בתנור, לקלף, ולחתוך לקוביות של 1 ס”מ

להוסיף את הפטרוזיליה או הכוסברה ואת הבצל הירוק

לתבל בשמן הזית, בשיני השום, בדבש ובמלח והפלפל

להוסיף בסוף את אגוזי הפקאן

 

בתיאבון!

מלאו פרטים ותקבלו אליכם למייל במתנה את 10 מזונות הבוקר להתחדשות וריפוי :

מזונות בוקר
דילוג לתוכן