מרכיבים:
1 חבילה אטריות אורז שחורות מבושלות
2 כפות שמן שומשום
2 שיני שום
3 בצלי שאלוט קצוצים דק
כפית שורש ג’ינג’ר מגורד
חבילת פטריות שמפניון פרוסות דק (ללא הרגליים)
1 זוקיני פרוס דק
1 גזר פרוס דק
1 חבילת נבטים
1 כוס ברוקולי מופרד לפרחים קטנים
2 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות של 1 ס”מ
רוטב:
3 כפות רוטב סויה
3 כפות חומץ אורז
2 כפות רוטב שזיפים
צ’ילי גרוס – לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים בווק את שמן השומשום, מוסיפים את הבצל, השום והג’ינגר, מקפיצים חצי דקה ומוסיפים את שאר הירקות.
מוסיפים את חומרי הרוטב לווק ומקפיצים ביחד 5 דקות.
מוסיפים את האטריות ומערבבים היטב עד שהאטריות סופגות את הטעמים.