מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים

מרק ארטישוק ירושלמי  וערמונים משובח – טעים , טעים, טעים 

 

קצת על הסגולות הבריאותיות של הארטישוק הירושלמי:

הארטישוק הוא ירק מצוין לחולי סכרת, מאחר ומכיל את הסיב אינולין

שזהו סוכר שהגוף אינו יכול לספוג.

בנוסף הארטישוק מכיל: סידן, ברזל, אשלגן, קרתנואידים, ויטמין C, ויטמיני B ובכל 100 גרם יש 38 קלוריות בלבד.

מצרכים:

1 בצל לבן קצוץ

1 ק”ג ארטישוק ירושלמי קלוף וחתוך לקוביות

תפוח אדמה אחד חתוך לקוביות

כוס יין לבן

100 גרם ערמונים

מיץ קוקוס – מי קוקוס (לא חלב קוקוס – אפשר מי שרוצה ומעדיף להוסיף חלב קוקוס)

טימין

אגוז מוסקט

 

 

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד להשחמה

להוסיף את הארטישוק הירושלמי ותפוח האדמה

להוסיף מים עד 1 ס”מ מעל ולהרתיח

להוסיף כוס יין לבן

מלח פלפל

אגוז מוסקט

טימין

חצי קופסא של מי קוקוס

כשהירקות מתרככים להוסיף 100 גרם ערמונים

לטחון עם בלנדר יד

בהגשה: לקצוץ ערמון בקערה

בתיאבון!

עדי

מלאו פרטים ותקבלו אליכם למייל במתנה את 10 מזונות הבוקר להתחדשות וריפוי :

מזונות בוקר
דילוג לתוכן